Vrouwenmantel Cirkel

by , under Uncategorized

Tijdens het vrouwenfestival in België, hoede ik een cirkel. wat vind ik dat mooi, samenkomen in cirkel. Verstillen en je aandacht naar je lichaam brengen. Moeder aarde voelen, nog meer gronden.  Je hart en je baarmoeder verbinden door met je ademhaling vanuit je hart te ademen naar je baarmoeder en vanuit je baarmoeder intuïtief uit te reiken naar je hart, daarin ademen. Vertrouwen voelen zo in verbinding. je handen uitreiken elkaars handen vasthouden, jezelf voelen en met elkaar zijn. Wat een samenzijn.

Dan de uitnodiging om te delen, de cirkel als bedding, waarin je jezelf draagt. wat leeft er in jouw? Wat leeft er in jouw vrouw. Jezelf soms verassen oh dit is er in mij. Jezelf horen en gehoord worden. Zonder oordeel in respect. We zijn allemaal spiegels, elke vrouw een stukje van jou. Je mag helemaal zijn hoe je bent, er hoeft niets weg en er hoeft niks extra’s. Je eigen veerkracht voelen. Belichamen wat er is. De uitnodiging om jezelf te zijn, gewoon down to earth on moeder Earth en de wijsheid van je vrouwenlijf.

Voor mij zo in het Hart zijn, met elkaar, in alle kleuren die we zijn. Soms even zwaar, dan weer speels en licht.

Samen Amen, jezelf zijn.

wil je ook samenkomen in cirkel, de eerste mogelijkheid is 27 oktober in Poppel.

www.dirnamichael.nl

 

#vrouwencirkels#sisterhood#meditatie#verstilling#samenkomen#samenzijn#vrouwenfestival#belichamen.