Gemasseerd worden

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Om te ontspannen, gedachten te laten bezinken en weer met je lichaam en gevoelens in contact te treden. Integratieve Massage is een holistische massage, waarbij ik verschillende technieken tot één vloeiend geheel combineer.

Ieder mens is uniek. Als je niet eerder door mij bent gemasseerd, weet je wellicht nog niet welke vorm (of combinatie van vormen) het beste bij je past. Daarom is de eerste keer een wederzijdse kennismaking, waarna we massages steeds beter op je lichaam en geest kunnen afstemmen.

Daarnaast geef ik dieptemassages, waarbij we in een aantal sessies samen werken aan het losser maken van dieper gelegen bindweefsel. Daardoor ontstaat ruimte voor emoties en worden eventuele spanningen weggenomen.

Praktische informatie en tarieven

Ik ontvang je graag in Gilze, (nabij Breda), waar ik een mooie ruimte heb en je verwelkom met een warme kamer en een lekker kopje thee. Schone handdoeken en dergelijke zijn aanwezig, zodat je niets hoeft mee te nemen.

Tijdens de massage wordt niet gesproken, maar kan in overleg wel muziek worden afgespeeld. Een massage kost € 80,- en duurt 1,5 uur, inclusief een aankomend en afrondend gesprek met thee of water. Wil je meer weten, of een afspraak maken? Bel of e-mail me dan!