Dieptemassage

Voel je er iets voor om je lichaam op een systematische wijze te “ ont-wikkelen “ van opgebouwde spanningen dan ben je van harte welkom.

In de loop der jaren heeft ons lichaam door fysieke en/of emotionele gebeurtenissen spanning opgebouwd. Het fascia of bindweefsel dat ons hele lichaam en alle spieren afzonderlijk omhult gaat daardoor verstarren en verkleven met het onderliggend spierweefsel. Dit beperkt ons niet alleen in onze bewegelijkheid maar ook in onze emotionele expressie.

In het traject van de dieptemassage sessies gaan we op een systematische wijze ons lichaam bevrijden van deze opgeslagen spanningen. Hierdoor kunnen ook geblokkeerde emoties opnieuw ruimte krijgen.

Vijf fasen

  • Het openen van de BORSTRUIMTE waardoor de ademhaling verdiept wordt en het kooitje rond het hart “ ont-wikkeld” wordt.
  • Het deblokkeren van NEK EN HOOFD waardoor gevoelens via stem en zintuigen vlotter tot expressie gebracht kunnen worden.
  • Het deblokkeren van de SCHOUDERS, ARMEN EN HANDEN waardoor deze expressiekanalen als verlenging van het hart meer energie krijgen.
  • Onze BENEN deblokkeren waardoor onze aarding en gronding verbetert en we steviger in de realiteit komen te staan.
  • Het deblokkeren van BUIK EN BEKKENGEBIED waardoor de seksuele energie en de diepe buikgevoelens meer gaan stromen.

In het begin van iedere sessie wordt je lichaam door pulsing en een dieper en intenser ademen energetisch voorbereid om de diepe strokes te ontvangen. Na iedere diepe losmakende stroke is er ruimte om na te voelen en te uiten wat het met je doet. Op het eind van iedere sessie is er ook voldoende tijd voorzien voor een zacht energetisch moment waarin alle opgedane ervaringen zich kunnen verdiepen en je energiesysteem opnieuw tot rust kan komen.

Sessies

Het ganse traject beslaat tussen de 8 tot 10 sessies van een uur. Na de eerste sessie beslist je of je het hele traject aan gaat. Ideaal is om minimaal 14 dagen en maximaal een maand tussen de sessies te laten. Een sessie kost 80,-

 

Zie voor meer praktische informatie  Gemasseerd worden.