Over mijDirna (1970). Al op de kunstacademie ben ik geraakt door de schoonheid van het menselijk lichaam. Door emotioneel lichaamswerk ben ik me bewust geworden van mezelf en het contact met anderen. Aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Masseren is voor mij een natuurlijke manier van ontmoeten geworden, en het lesgeven aan anderen erin brengt mij steeds opnieuw liefde voor voor de mens en wondermooie vak. Het in weekends samenzijn zo een verrijking. En ik vind het steeds weer bijzonder om je je ‘vanzelfsprekende‘ lichaam meer te laten ervaren.


Naast masseren in mijn praktijk en de opleiding Integratieve Massage, geef ik massages bij Lakéch aan hooggevoelige mensen.

Verder heb ik me ontwikkelt ik me met allerlei bewustzijnswerk; Holistic Pulsing, meditatie, energiewerk, kristallen opleiding, medium opleiding bij Jose Gosschalk, Heppie massage, Aromatherapie, Acces Bars, Medische en Psychosociale basiskennis, Munay-Ki, Moonsisters, sjamanisme, vrouwenwerk, lomi lomi massage. 

Met Geert geef ik Munay-ki initiaties. Het zijn zulke mooie rites waar je energetisch enorm door wordt versterkt. Najaar reeks: zaterdag 9 september, 7 oktober en 2 november.


VrouwenCirkel

Samen zijn in een gewijde ruimte, delen en elkaar horen. jezelf voelen en de ander “aan”raken. door meditaties dieper in jezelf komen en zo meer wijsheid ervaren. Groeien door samenzijn dat is voor mij vrouwencirkel.

In vrouwencirkels wil ik graag onze stem laten horen en het samenzijn met vrouwen vieren. Ik heb mijn hoedsteropleiding bij Camile Smeets gedaan en heb me verbonden met de MoonSisters-community, waar ik mijn bedding als hoedster continueer. ik geef de cirkel met volle maan.

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken? Voel je vrij om contact met mij op te nemen!