Over mijDirna MichaëlDirna (1970). Al op de kunstacademie ben ik geraakt door de schoonheid van het menselijk lichaam. Door emotioneel lichaamswerk ben ik me bewust geworden van mezelf en het contact met anderen. 

Aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
Masseren is voor mij een natuurlijke manier van ontmoeten, het lesgeven aan anderen erin brengt mij steeds opnieuw liefde voor voor de mens en het wondermooie vak. Het in weekends samenzijn zo stromend en een verrijking om zo samen te zijn. Ik vind het steeds weer bijzonder om je je ‘vanzelfsprekende‘ lichaam meer te laten ervaren en daarmee samen te zijn.


Naast masseren in mijn praktijk in Gilze en de opleiding Integratieve Massage, geef ik massages bij Lakéch aan hooggevoelige mensen.

Verder heb ik me ontwikkelt ik me met allerlei bewustzijnswerk; Holistic Pulsing, meditatie, energiewerk, kristallen opleiding, medium opleiding bij Jose Gosschalk, Heppie massage, Aromatherapie, Acces Bars, Medische en Psychosociale basiskennis, Munay-Ki, Moonsisters, sjamanisme, vrouwenwerk, lomi lomi massage, Holistic Breast work.. MSTR is het volgende. (littekenbehandeling). 

Verder geef ik Munay-ki initiaties. Het zijn zulke mooie rites waar je energetisch enorm door wordt versterkt. Verwacht weer najaar 2024.  (bij interesse stuur me een email)

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken? Voel je vrij om contact met mij op te nemen!