Vrouwencirkel : Helen en zijn door liefdevol ontmoeten

Welkom mooie vrouw

Naast mijn massages geef ik ook ceremoniële vrouwencirkels met nieuwe maan, om in de heilige ruimte je vrouwenkracht en spiritualiteit te verdiepen en te empoweren. Samen in verbinding met de wijsheid van ons lichaam afstemmen met nieuwe maan.

In vrouwencirkel komen we samen om een liefdevolle verbinding te maken met onszelf, onze baarmoeder en met vrouwen naast elkaar. De tijd van nu vraagt om het samenkomen in cirkels van zachtheid, openheid, de weg naar beneden, de aarde en het verankeren van wie we zijn en worden. We verbinden ons in licht en liefde en met het vrouwelijke thema van de maan. Spiritualiteit is je verbonden voelen met alles om je heen, dat jij deel bent van moeder aarde en de kosmos. Deze vrouwencirkel is er voor de vrouw die nog meer ja wil zeggen tegen haar missie hier op aarde. We gaan aarden, voelen en ervaren. Dieper landen we in ons bekken. Stilte, rust, sereniteit in een diepe ontspanning. De VrouwenCirkel is een veilige ruimte waarin je dieper in contact kunt komen met je eigen vrouwelijke spiritualiteit en kracht. Wanneer vrouwen zich met elkaar verbinden vanuit de creatiekracht van hun baarmoeder en met een geopend hart ontstaat er Sisterhood. Het wordt een verbinding waarbij vrouwen elkaar steunen en bekrachtigen.  

De Maancirkel

Met Nieuwe Maan begint een nieuwe cyclus en is de maan net weer zichtbaar. Het is een ideaal moment waar onze energie meer naar binnen gericht is en we samen komen in de beslotenheid van een veilige vrouwencirkel. Om jezelf te horen wat er in je is en alleen door te luisteren ondersteun je elkaar en kun je je jezelf gemakkelijker dragen.

De maan is een krachtig symbool voor het vrouwelijke in onszelf. Ze reflecteert de mannelijke Zon in brengt hiermee licht in het duister van de nacht. Daardoor wordt wat diep in ons onderbewuste leeft meer tevoorschijn gebracht.

Wat kan je verwachten van de vrouwencirkel:

 • Samenzijn en verbinden met de maan.
 • Meditatie waarin je wordt begeleid naar je innerlijke wereld waar jij je ware zelf mag ervaren.
 • Verbinding met de windrichtingen vader Kosmos en moeder aarde.
 • Vanuit je gevoel haal je de magische schoonheid van het leven weer op, je innerlijke rijkdom.
 • Je gaat je weer herinneren hoe het is om thuis te komen in veiligheid en rust, waardoor je jezelf meer kunt gaan openen voor jouw fijngevoeligheid.
 • Sharing of deelronde met kruidenthee en lekkers.
 • Zacht lichaamswerk. Samen zingen. creatief je innerlijke reis vormgeven.
 • Aanraking en vooral de uitnodiging om jezelf helemaal te uiten.

Wil jij je graag aansluiten bij deze vrouwen/maancirkel? Voel je welkom! Ik kijk uit om je te ontmoeten.

Neem dan contact met me op.

 

Kader vrouwencirkel

De cirkel heeft vaste rituelen en we zitten in cirkel om oude/diepe wijsheid te laten ontwaken rond een altaar. Gezamenlijk openen van de ruimte met behulp van de MoonSister kaartendeck.

 • Ruimte voor innerlijk werk: meditatie, innerlijke reizen, zacht lichaamswerk, creativiteit.
 • Deelronde, waarbij je met open hart mag delen hoe het met je gaat en wat er in je omgaat. Er is ruimte voor datgene wat gehoord en gezien wil worden, elke vrouw krijgt evenveel spreektijd.
 • Thema van de avond, innerlijke reis met de drum.
 • Sluitingsritueel.

 

Data en tijd

op dit moment is er niets gepland.