Dirna Michaël

Holistic Pulsing

Holistic pulsing is een zachte en diep helende vorm van lichaamswerk. Fundamenteel is een voortdurende ritmische beweging. Het lichaam wordt door de pulser in een ononderbroken stroom van wiegende, rollende, verende en pulserende handelingen op een subtiele wijze in beweging gezet.

Tijdens de sessie wordt gevraagd om intensiever te ademen, zodat het energie niveau verhoogd en alle ervaringen versterkt worden. Expressie geven aan alles wat men in zichzelf ontmoet, zowel in woorden als in beweging en geluid, wordt aangemoedigd. Hierdoor worden blokkades uitgenodigd om los te laten. Het maakt het weefsel in ons lichaam beweeglijker en elastischer, versoepelt onze gewrichten en brengt ons zenuwstelsel tot rust. Daardoor helpt het bij stress en overspanning en heeft het een helende werking op diverse fysieke klachten.

De grootste kracht van holistic pulsing ligt in zijn zachtheid en in zijn veiligheid biedende, niet forcerende benadering. Naast de helende effecten is het ook een bij uitstek geschikte methode voor persoonlijke groei en verruiming van het eigen bewustzijn.

Holistic Pulsing

Helen door je "vanzelfsprekende lichaam" te ontmoeten.

5.0 556 13