Dirna Michaël

Dynamische massage

Bij dynamische massage wordt je lichaam bewogen door zachte of hele subtiele schuddel- en wiegtechnieken (pulsen).

Er worden ook verlengende, openende en losmakende technieken gebruikt, zoals tracties en mobilisaties. Het kan zacht en ingetogen, afwisselend en speels toegepast worden. Het kan gericht zijn op bewust (laten) voelen en gewaarworden en lekker ontspannen.

Je lichaam is in een voortdurende vloeiende beweging, daardoor werkt het niet op één plek, het werkt overal door, van top tot teen van buiten naar binnen. Je maakt diep contact met je “vanzelfsprekende” lichaam. Je lichaam heeft je wezenlijke dingen te vertellen over wie je werkelijk bent.

Geblokkeerde lichaamsenergie wordt door zachte bewegingen vrij gemaakt en in stroming gebracht. Daardoor kan je ook emotioneel “bewogen” worden. Vastgezette en onderdrukte emoties kunnen opnieuw tot leven komen.

In de massage word je uitgenodigd om je lichaam volledig serieus te nemen, totaal te accepteren wat het je nu te vertellen heeft en naar haar wijsheid te leven. Het stimuleert je om in het dagelijks leven dichter in contact met je lichaam te leven.

Misschien is het moeilijk je er iets bij voor te stellen, het is echt iets om zelf te ervaren. Dan ontdek je dat het heel ontspannend is, voor veel mensen ontspannender dan gewone massage. Als je bewust met je lichaam bezig bent, met voelen en ervaren, dan is dynamische massage een boeiende ontdekkingsreis.

Tijdens de dynamisch massage hou je je kleding aan. Gemakkelijk zittende kleding is het fijnst.Er wordt niet gesproken tijdens de massage. Een dynamische massage duurt één uur en kost € 60.

6.3 554 13