Dirna Michaël

Dieptemassage

EEN DIEPTEMASSAGE TRAJECT

 

In de loop der jaren heeft ons lichaam door fysieke en/of emotionele gebeurtenissen spanning opgebouwd. Het bindweefsel dat ons hele lichaam en alle spieren afzonderlijk omhult gaat daardoor verstarren en verkleven met het onderliggend spierweefsel. Dit beperkt ons niet alleen in onze bewegelijkheid maar ook in onze emotionele expressie. In het traject van de dieptemassage sessies gaan we op een systematische wijze ons lichaam bevrijden van deze opgeslagen spanningen. Hierdoor kunnen ook geblokkeerde emoties opnieuw ruimte krijgen.

 

Het dieptemassage traject bestaat uit een 5 tal fases:

 

In het begin van iedere sessie wordt je lichaam door een dynamische massage en een dieper en intenser ademen energetisch voorbereid om de diepe bindweefsel strokes te ontvangen. Na iedere diepe losmakende stroke is er ruimte om na te voelen en te uiten wat het met je doet. Op het eind van iedere sessie is er ook voldoende tijd voorzien voor een zacht energetisch moment waarin alle opgedane ervaringen zich kunnen verdiepen en ons energiesysteem opnieuw tot rust kan komen.

 

Het ganse traject beslaat tussen de 5 tot 10 sessies van een uur. Na de eerste sessie beslist je of je het hele traject aan gaat. Ideaal is om minimaal 14 dagen en maximaal een maand tussen de sessies te laten. Iedere sessie kost 60 euro.

 

Voel je er iets voor om je lichaam op een systematische wijze te “ ont-wikkelen “ van opgebouwde spanningen dan ben je van harte welkom.

10.3 574 13