Bars

Wil je vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?

Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Access Bars staat voor toegang tot bewustzijn als oneindig wezen, voorbijgaand aan ons denken. Bewustzijn is het vermogen om elk moment van je leven present en aanwezig te zijn zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is een mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt. Grootser dan wat je op dit moment hebt, en meer dan je kunt voorstellen.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat we meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

De Bars zijn 32 punten op je hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen zijn opgeslagen. Het nalopen / runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.


Hoe ziet het eruit?

Je ligt 1 uur aangekleed op de tafel. Je bars worden na gelopen. Dat wil zeggen dat ik alleen je hoofd met mijn handen aanraak.


Ik vind het een energetisch schonen, en ben heel benieuwd hoe jij het ervaart?
Je bent welkom in mijn praktijk in Poppel.

voor degene die mediteren en niet uit de kleren willen, als zachte aanvulling op je groeiproces.

een Bars behandeling duurt 1 uur en kost 60,-