masseren op Lorelei 2022

by , under Uncategorized

Dit jaar masseerde ik samen met Renes in 1 tent op Lorelei. Soms was het zo warm dat we zelf onder een doek dicht bij de bomen met een ventilator masseerden. zo fijn om te voelen dat ik de Integratieve nog steeds (nu al 18 jaar) de mooiste massage vorm vind. De massage start ik graag met dynamisch of pulsen, zo ontspan je diep van binnen. en doordat er zoveel wordt aangeraakt op het festival door de verschillende workshops heb ik deze zomer veel lange strijkingen op het hele lichaam gegeven. om zo alle ervaringen en indrukken te integreren. wat een feest om zo in liefde te zijn. Ook polariteit of energiewerk het verstillen van mijn handen, maar waar de energie nog meer balans komt geeft vaak zoveel rust of zoals ik ook hoorde; “het werd zo licht.” Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende mooie lichamen op tafel en onder mijn handen, I love it! Ontspanning, meer lichaamsbewustzijn, integratie, meer voelen, meer zachtheid.

ik vind het zo’n mooi vak wil jij het ook leren? en samen 8 weekenden van vrijdagavond 20uur tot zondagavond 17 uur erin duiken, Aanraken Aangeraakt en geraakt worden. We starten 28 oktober in Rijen nabij Breda. zie Praktische informatie (Nederland) – De Stroming

Praktische informatie (Nederland)